Logo stadsbladbreda.nl


Katarina Verbovskaya is op zondagmiddag een van de drie finalisten. De beide anderen zijn Naruhiko Kawaguchi en Ketevan Sharushmavili.
Katarina Verbovskaya is op zondagmiddag een van de drie finalisten. De beide anderen zijn Naruhiko Kawaguchi en Ketevan Sharushmavili. (Foto: Marc-Henri Cykiert)

Zondag 10 juni de finale van 'Ulvenhart Klassiek'

ULVENHOUT - Het laatste concert van dit seizoen, wat tevens het eerste lustrum was van de serie 'Ulvenhart Klassiek'-concerten voor jong toptalent op het landgoed Ulvenhart aan de Heistraat 16 in Ulvenhout, wordt op zondagmiddag 10 juni afgesloten met de finale met de drie kandidaten die door het publiek gekozen zijn. Tijdens elk van de negen concerten van dit seizoen vulde het publiek een stembiljet in en na telling bleken de drie beste toptalenten van dit seizoen volgens het publiek de pianisten Katerina Verbovskaya, Naruhiko Kawaguchi en Ketevan Sharushmavili te zijn. Vanaf drie uur gaan zij op 10 juni strijden om de winst. Naruhiko Kawaguchi speelt van Bach uit WIK II de Prelude en de Fuga nr. 24, en van Chopin de Pianosonate nr. 2. Katerina Verbovskaya speelt van Chopin de Ballade nr. 1 en van Schubert Impromptu D899 opus 90 nr. 3. Ketevan Sharumashvili brengt van Bach Jesus bleibet meine Freude (in een arrangement van M. Hess), van Weisenberg En Avril à Paris, van Liszt Valse Caprice nr. 6 en van Ginastera Danzas argentinas. De presentatie van deze finale is in handen van Mylan Tran en de entree is 10 euro. Na afloop bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan het slotdiner met een aspergemenu. Concert en diner samen kosten 35 euro. Je kunt reserveren via: info@ulvenhart.nl (met vermelding van je naam, het gewenst aantal plaatsen, de concertdatum en eventueel deelname aan het diner), of via het telefoonnummer 06 - 30 05 42 67.

Meer berichten

Shopbox