Info-avond Amphia voor kankerpatiënten over overgang en hormonale therapie

Op maandag 11 juni 2018 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst over post menopauzale (overgang) klachten en hormonale therapie tijdens de behandeling van borstkanker. Dit is een van de informatiebijeenkomsten voor patiënten met kanker of voor patiënten die kanker hebben gehad.

Overgang en hormonale therapie bij borstkanker
Patiënten met borstkanker of die borstkanker hebben gehad, hebben vaak veel vragen op het gebied van hormonen en overgangsklachten. Dat varieert van slapeloosheid tot vermoeidheid en van hoofdpijn en psychische klachten tot pijn aan de gewrichten. Een internist-oncoloog en een verpleegkundig specialist van Amphia gaan hier op in tijdens de informatiebijeenkomst van 11 juni aanstaande.

De bijeenkomst vindt plaats in de Gehoorzaal op de locatie Langendijk en duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via nazorgkanker@amphia.nl

De volgende informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 september en heeft als thema: angst voor terugkeer van de ziekte. Ook is er op 15 september een informatiebijeenkomst voor jongeren en kanker, verdere informatie hierover volgt nog.

Voor meer informatie en overige data van de informatiebijeenkomsten, kijk op www.amphia.nl/over-ons/kalender.

Meer berichten