Foto:

Voorstelling Rent te zien in het Chassé Theater

Na de succes musicals Urinetown en Spring Awakening is op 28, en 29 juni RENT te zien in het Chassé Theater. Na overweldigend ticketverkoop is de voorstelling nu al verlengd met een extra speeldag op 30 juni.

BREDA - BST De voorstelling wordt gespeeld en geproduceerd door getalenteerde studenten uit de regio. Dat wij hier in de regio en bij BST De Derde Akte getalenteerde musicalspelers hebben blijkt uit de prestigieuze prijzen die leden uit de cast afgelopen jaar in ontvangst mochten nemen. Op 20 november mochten Janneke de Beer en Roy Verhoeven in Koninklijk Theater Carré een Musical Award in ontvangst nemen tijdens het Amateur Musical Award gala. Beide voor hun hoofdrol in de musicals Jane Eyre en Titanic. Recent won Mozes van Toledo 'De Strot van Oosterhout' en was daarom op 27 mei te zien zijn bij Parkfeesten in Oosterhout.

In het jaar 2000 bracht Stage Entertainment de voorstelling RENT voor het eerst naar Nederland en in 2015 was de bewerking van M-Lab te zien maar nu is het tijd voor de versie van BST De Derde Akte. Het verhaal verteld over een jaar uit het leven van acht vrienden die in New York wonen. Zij moeten hier zien te overleven, terwijl ze worstelen met relaties, liefde, het verlies, creativiteit en aids. Kortom een Rock Musical die je niet zomaar los laat.

De cast bestaat uit Bram Limberger, Djarana Taihitu, Eefje Heiblom, Janneke de Beer, Jessy van de Walle, Laurens Koning, Mozes van Toledo, Niels Adriaansen, Robyn Pierson, Roy Verhoeven en Sven Bäcker. De regie is in handen van Tim de Ligt en Aranka van Dorst neemt de zang op zich. De live band is onder leiding van Coen van de Wouw.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.chasse.nl/theater/programma/bredaas-studententheater-de-derde-akte-rent

Meer berichten