Foto:

Durf jij het aan met mij?

De knappe kerel die je hier ziet schitteren ben ik: Boris!  Kort samengevat: Flinke vent, flinke maag, flinke persoonlijkheid. 

Mijn naam is sinds een poosje ingekort. Voorheen noemden ze me hier namelijk Boze Boris. En boos was ik, dat kan ik je wel vertellen. Ik had het namelijk super goed voor elkaar! Al 2 jaar lang leefde ik de droom: beetje lanterfanten in het buitengebied, damespoezen stonden voor me in de rij en niemand stond me in de weg. Totdat er iets gebeurde waardoor ik gewond raakte, en een raar tweebenig figuur me naar de opvang bracht. Nou ik heb het ze hier wel laten weten hoe ik erover dacht.. Bang waren ze van me! 

Maar na verloop van tijd ga je toch dingen opmerken. Wat ik hier heb geleerd:

- Tweebenigen brengen eten mee (en vaak heel lekker eten)

- Tweebenigen doen mij geen pijn

- Tweebenigen praten met een lief stemmetje tegen me

- Tweebenigen hebben speeltjes waarop ik kan jagen

- Tweebenigen willen graag aaien.. Dit laatste vind ik nog altijd wat veel van het goede. Ik geef al wel heel graag kopjes en draai me vol liefde om je benen heen. Kom je echter op mij af dan zet ik het op een lopen. 

Aangezien ik in zo'n korte tijd zoveel vooruitgang heb geboekt zou je verwachten dat ik dat knuffelen ook snel onder de knie zou krijgen. Ik kan alleen niet beloven dat dat gaat gebeuren, dus ik zoek personeel dat er ook mee kan leven als dit niet het geval blijkt. Durf jij het aan met mij? Kom vooral eens langs, ik zal je bij de deur opwachten! 

Kopje, Boris 

Meer informatie over Boris vindt u op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-breda/dierenopvang/asieldieren/katten/dier/125775

Meer berichten