Nicole met haar meiden die al 10 jaar lid zijn van Dansstudio Nicole van Twist
Nicole met haar meiden die al 10 jaar lid zijn van Dansstudio Nicole van Twist (Foto: Dansstudio Nicole van Twist)

Dansstudio Nicole van Twist 10 jaar

Dit jaar viert Dansstudio Nicole van Twist haar 10-jarig bestaan. Het is feest en zo zal “Fiësta” de naam krijgen van de show die zaterdag 16 juni gaat plaatsvinden in de Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur.

10 jaar geleden begon Nicole met een vriendinnenclubje haar eigen dansschool in Breda. Na jarenlange eigen ervaring en een academische opleiding ging een wens in vervulling. Na het rondbrengen van flyers in de omgeving breidde het aantal leden al snel uit. Even later kwam daar ook ,via Jan Machielsen, Prinsenbeek bij en het was ook hij die Nicole nog later naar Etten-Leur heeft gehaald. Ook hier werd weer met flyeren gestart. Inmiddels is de dansschool uitgegroeid tot ruim 400 leden, die in verschillende disciplines kunnen dansen, zoals peuterdans, kidsdance, hiphop, streetdance, klassieke – en moderne dans.

Al enige jaren behoort Nicole met haar wedstrijdgroepen tot de top van Nederland en ook dit jaar zijn de wedstrijdgroepen weer geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen in Rotterdam, georganiseerd door de KNGU, en wel op zondag 24 juni. De dames zijn geplaatst voor beide categorieën, namelijk streetdance en showdance.

Uiteraard zijn deze top-dansen te zien tijdens de voorstelling van zaterdag 16 juni. Het is feest voor de hele dansschool, dus zullen dan ook bijna alle leden van jong tot oud die dag te zien zijn in “Fiësta”. Ook de leiding zal op het toneel niet ontbreken. De voorstelling van 16.00 uur is reeds uitverkocht, voor die van 11.00 uur zijn nog enkele kaartjes te verkrijgen bij de Nieuwe Nobelaer.

Om het dansseizoen af te sluiten houdt Dansstudio Nicole van Twist op woensdag 4 juli en donderdag 5 juli audities voor de drie wedstrijdgroepen vanaf 10 jaar. De info is te vinden op dsnvt.nl.

Meer berichten