Roeland en Vonne Hoefsloot tijdens lezing open dag van De Kleine Tiki
Roeland en Vonne Hoefsloot tijdens lezing open dag van De Kleine Tiki (Foto: Diana Kremers)

Open dag Bredase school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling

De Kleine Tiki organiseert laatste open dag van dit jaar op 17 juni met expositie en lezing

Creativiteit en kunstzinnig werken, kunnen ingezet worden ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling en/of coaching trajecten. Hoe? Op 17 juni, tijdens de open dag van De Kleine Tiki, wordt daar uitgebreid op ingegaan. Er kan een lezing bijgewoond worden en docenten en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden. Bovendien is het zeker de moeite waard om de expositie ‘Het land dat in mij woont’ te bezoeken van derdejaars studenten. Inschrijven voor de dag is niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon binnenlopen.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen

De Kleine Tiki, school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling, biedt verschillende scholingsjaren voor volwassenen. Studenten aan De Kleine Tiki beleven zelf wat het doet om kunstzinnig werken te verbinden aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ze kunnen van daaruit eventueel de keuze maken het beroepsmatig in te zetten als Kunstzinnig Dynamisch Coach. Tijdens alle 17 lesdagen die een scholingsjaar rijk is, gaan studenten dan ook kunstzinnig en expressief aan het werk met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging… en meer. Dit wordt verbonden aan de theorie van het Kunstzinnig Dynamisch Coachen en thema’s als: ‘open je hart’, ‘inspiratie’, ‘levenskracht en energie’, ‘het genietende kind’, ‘intuïtie’, ‘eigenwaarde en zelfbevestiging’ en ‘vrijheid en verbinding’.

Open dag

De laatste open dag van dit jaar staat gepland op 17 juni 2018 van 11.30 tot 15.30 uur in Breda. Om 12.00 uur of om 14.00 uur kan een lezing bijgewoond worden. Tijdens de lezing wordt er informatie gegeven over de diverse scholingsjaren en wordt er een kleine kunstzinnige opdracht gedaan om te kunnen ervaren wat kunstzinnig werken doet. Na deze lezing is er ook gelegenheid om persoonlijk te overleggen welk scholingsjaar het beste aansluit. Een team van docenten is aanwezig om vragen hierover te beantwoorden.

Expositie ‘Het land dat in mij woont’

Doorlopend kunnen bezoekers van de open dag ook de tentoonstelling ‘Het land dat in mij woont’ bezoeken. Deze expositie wordt verzorgd door derdejaars studenten en dit is geen toeval. De expositie van eigen werk is opgesteld vanuit de gedachte ‘achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen’. Deze stap naar buiten geeft antwoord op de vragen: 'Hoe profileer ik me in de wereld als mens, kunstenaar, coach?’

Op 17 juni is iedereen welkom tussen 11.30 en 15.30 uur in het prachtige Zaartpark op het adres Langendijk 87. Geïnteresseerden hoeven zich niet in te schrijven maar kunnen gewoon binnenlopen. Meer informatie over de open dagen en tentoonstellingen is te vinden via www.dekleinetiki.nl.

Meer berichten