Alle finalisten van het clubkampioenschap doubletten
Alle finalisten van het clubkampioenschap doubletten (Foto: van Nieuwenhuizen)

Infomiddag bij jeu de boulesvereniging Va-Tout

Zaterdag 7 juli heeft jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda een kennismakingsmiddag. Ben je altijd al van plan geweest eens langs te komen maar kwam het daar steeds maar niet van, dan is dit dus een prima gelegenheid. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je terecht. Wij informeren je graag over de mogelijkheden bij Va-Tout. Vind je het leuk om (met begeleiding) een partijtje mee te spelen, dan zorgen wij voor speelmateriaal. Meer informatie op www.va-tout.nl.

Clubkampioenschap doubletten
Zaterdag 30 juni werd het clubkampioenschap doubletten 2018 verspeeld. Ondanks de verzengende hitte, waren er toch tweeënveertig strijdlustige clubgenoten aanwezig, die het elkaar behoorlijk lastig maakten. Beoogde titelkandidaten vielen voortijdig af, anderen wisten zich verrassend voor de finales te plaatsen.
Peter van den Ouweland en Jaco Elve speelden om de clubtitel tegen Tiny van Kempen en Ad Schuiten. Peter en Jaco wonnen de partij met 13-8 en daarmee de titel “Clubkampioen doubletten 2018”. Om de 3e plaats werd gespeeld door Dick Peters en Marga Groeneveld, die het moesten opnemen tegen Theo Magielse en Janny van Deutekom. De winst ging naar Dick en Marga met 13-2.

Donderdagavondmêlée
De laatste speelavond van het seizoen 2017-2018 was op donderdag 28 juni. De eindranking werd bekend gemaakt en de prijzen zijn uitgereikt. Winnaar van het 15e seizoen van de donderdagavondmêlée is Marian van Campen met 37 punten. Op de 2e plaats Dick Peters met 33 punten. Wim de Wit behaalde 28 punten, goed voor de 3e plaats. De 4e plaats ging met 24 punten naar François Lauer. Kees van der Helm en Peter van den Ouweland eindigden met 21 punten beiden op de 5e plaats. Het 16e seizoen van de donderdagavondmêlée start op donderdagavond 6 september.

Open dinsdagmiddagmêlée voor de thuisblijver
Voor iedere bouleliefhebber, die deze periode (nog) niet met vakantie is, was er de open dinsdagmiddagmêlée. Zes deelnemers die alle drie de partijen wonnen, waardoor het saldo of eventueel een barrage bepalend werd voor de rangorde. Winnaar op 26 juni werd Wicher van der Honing met 3+21. Hij won de barrage van Rinus Gommers, die eveneens met 3+21 was geëindigd en hierdoor naar de tweede plaats werd verwezen. Jeanne Borburgh en Han Swanen eindigden gelijk met 3+18 en ook hier moest een barrage uitkomst brengen. Deze werd gewonnen door Jeanne, waarmee zij de derde plaats behaalde en Han vierdes werd. Op de vijfde plaats eindigde Jacques van Hattum (3+16). Marc Jerusalem eindigde op de zesde plaats met 3+15.
De volgende open dinsdagmiddagmêlée is op 10 juli a.s. Inschrijven vanaf 13.00 uur. De mêlée begint om 13.30 uur. Er worden drie partijtjes op tijd gespeeld. Iedereen welkom!

Meer berichten