Foto: Rob Steinmetz

Open Tennistoernooi

Voor de negentiende keer wordt het Open 35+/55+ tennistoernooi voor dubbels georganiseerd door de Teteringse Tennisvereniging TTV. Naar de hoofdsponsor, ByTater, restaurant in Teteringen, is het thans genaamd het ByTater TTV open 35+/55+ dubbeltoernooi. Het toernooi is van zaterdag 25 augustus tot en met zondag 2 september aan de Donkerstraat 44 te Teteringen.

TETERINGEN - Het staat open voor tennisspelers (dames en heren) van 35 jaar en ouder. De inschrijving is al geopend. Ingeschreven kan worden in 1 of 2 onderdelen. Alle onderdelen worden in poules ingedeeld op rating. Als je inschrijft voor 2 onderdelen, dien je er rekening mee te houden dat je weinig mag verhinderen en je in het voorweekend (zaterdag 25 en zondag 26 augustus) beschikbaar dient te zijn. De inschrijving sluit op 19 augustus.

Het toernooi kenmerkt zich door zijn open ongedwongen sfeer op een van de mooiste tennisparken in de omgeving van Breda. Zeer veel van de deelnemers nemen al jaren deel aan dit gezellige en sportieve toernooi. Dit komt mede door een aantal vaste elementen die dit toernooi kenmerken, zoals de catering “Match-point” verzorgd door Rens en Paula Aben die zorgen voor de nodige hapjes voor zowel de tennissers als de bezoekers. Als afsluiting van onze finaledag op zondag 2 september is er de jaarlijks terugkerende loterij met als hoofdprijs een prachtige reischeque van 250 euro. Aan de loterij wordt deel genomen door alle deelnemers die aanwezig zijn bij de trekking. De cheque wordt dit jaar ter beschikking gesteld door de firma De Lasbron.

Je vriend, vriendin, echtgenoot, echtgenote, collega, buurman of buurvrouw kunnen deelnemen aan dit toernooi en mocht je dit jaar niet kunnen spelen, dan ben je natuurlijk van harte welkom op ons tennispark om jouw favorieten aan te komen moedigen of lekker te genieten van mooie tennispartijen. En wil je deelnemen, let op de sluitingsdatum.

Meer berichten