Kringloopwinkel 'n Habbekrats in Tilburg
Kringloopwinkel 'n Habbekrats in Tilburg (Foto: )

Uitblinkers in Tilburg

Naast het vinden van bedrijfsinformatie op Telefoonboek.nl kunnen gebruikers ook een cijfer toekennen aan een bedrijf en dit cijfer toelichten aan de hand van een review. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van drie factoren: algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. Het aantal keer dat een bedrijf beoordeeld is samen met de gemiddelde score toegekend door consumenten bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking.

Tilburg is vooral bekend door de Tilburgse kermis die elke zomer gehouden wordt, de voetbalclub Willem II, carnaval en evenementen zoals Festival Mundial en de Tilburg Ten Miles. De Tilburgse Universiteit telt meer dan 13.000 studenten, wat Tilburg een echte studentenstad maakt die constant in ontwikkeling is. Onder andere de renovering van het station en de verbouwingen in het gebied daaromheen hebben ervoor gezorgd dat de industriestad een modern karakter heeft gekregen. Of Tilburgers het hier mee eens zijn en hoe zij de voorzieningen in hun stad waarderen is onderzocht met de gegevens uit de database van Telefoonboek.nl.

Op de eerste plaats - op eenzame hoogte - staat het transportbedrijf BF Global Logistics B.V., dat een internationaal opererend bedrijf is. Dit bedrijf is gespecialiseerd in logistiek en transport over zee, via de lucht en op de grond. Het bedrijf scoorde een 9.9. Op de tweede en derde plek staan twee advocatenkantoren die beide een gemiddelde score van 9.1 behaalden.

Het bedrijf op de zesde plek, de Muizendokter B.V., heeft een nogal dubieuze naam. Anders dan deze naam doet vermoeden is dit geen dierenarts, maar een muizenbestrijder. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de bestrijding van muizen en levert een volledige service aan consumenten, inclusief na-controles om zeker te zijn dat de bestrijding effectief was. Verder staan in de top tien: Hairstudio 5, GeJeHa Bouwservice, Van Gijzen Opticiens, 'n Habbekrats, Van de Klundert Trading en Dierenkliniek Smarius.

Meer berichten