Handkerchief is een jong collectief van muzikanten en componisten die experimenteren met roots, blues, ska, gypsy, gospel, surf, calypso en rumba. FOTO: PR
Handkerchief is een jong collectief van muzikanten en componisten die experimenteren met roots, blues, ska, gypsy, gospel, surf, calypso en rumba. FOTO: PR (Foto: )

Akoestische muziek in natuurtuin

Live akoestische muziek in de stijl van indi-pop en iets van blues, ska, surf op 14 juli vanaf 16.00 uur in Natuurtuin Wolfslaar, Charlotte Cuypersdreef in Breda.

BREDA - Vanaf 16.30 uur speelt No Ninja Am I. Gloedvolle indi-pop gevangen in melancholische, maar energieke liedjes. Verwacht een set met gitaren, altviool, ukelele, mandoline, percussie en ouderwetse samenzang. Bij Wolfslaar Akoestisch op herhaling. In de winter speelden ze met versterkte gitaren. Nu doen ze het geheel stroomloos. Ben jij ook zo benieuwd hoe dat dan weer klinkt? Handkerchief (vanaf 17.45 uur) Handkerchief is een jong collectief van muzikanten en componisten die experimenteren met roots, blues, ska, gypsy, gospel, surf, calypso en rumba. Op het podium staat Handkerchief garant voor een stomende live set. Vooruitgestuwd door drie blazers en met een onweerstaanbare beat slaagt Handkerchief erin om elk publiek aan het dansen te krijgen Veel meer zeggen we niet. Kom gewoon lekker luisteren. Entree is gratis.

Meer berichten