Foto:

Even terugblikken

Aan sfeer en een heerlijke portie muziek uit de jaren vijftig en zestig wederom geen gebrek tijdens het vijfde Openluchtconcert in de tuin van 't Houwke, afgelopen 3 juli. Dat kun je zo langzamerhand wel overlaten aan de mannen van Rocking Old Chap. 

BREDA - Met hun repertoire van onder andere Cliff Richard, Roy Orbison, Elvis maar zeer zeker ook Spencer Davies Group en Van Morrison werd het één groot muzikaal feest op een schitterende zomeravond. Nadat de muzikanten in mei al een puik optreden afleverden tijdens de Muziekzondag in 't Houwke werden ze binnen zeer korte tijd alweer teruggevraagd voor het optreden in de openlucht.

Dat de heren er zin in hadden was vanaf het begin al overduidelijk. Dit sloeg al snel over naar het publiek en aanwezige medewerkers. Ook Mingus Souhuwat speelde een aantal liedjes mee op de bas wat Henk, Ad, Harrie en Harrie enorme konden waarderen. Uiteraard mocht ook Hans Emmerik met het vertrouwde Cliff Richard repertoire niet ontbreken. Altijd goedlachs deed hij wat hij al zo lang doet: het publiek vermaken. Louter positieve geluiden en lachende gezichten vormden het decor voor een super geslaagde avond in Heusdenhout.

Meer berichten