Heemschuur de Stee
Heemschuur de Stee

Heemschuur de Stee zondag 22 juli open

Zondag 22 juli is het de 203de dag van het jaar, dus we zijn al weer over de helft. Dat neemt niet weg dat er op deze dag toch enkele memorabele gebeurtenissen plaatsvinden.

Als de planning niet wordt verstoord gaat zondag de Noord-Zuidlijn definitief rijden en kunnen de Amsterdammers (en ook wij) met de metro over een afstand van 9,7 km (7.1 km ondergronds) van de ene naar de andere kant van de stad.

Op het Vrijthof in Maastricht speelt de Koning van de Wals daar zijn laatste concert van het jaar met het briljante Johan Strauss Orkest.

Maar de belangrijkste gebeurtenis voor u Teteringenaren is natuurlijk dat u de mogelijk hebt om zondag een bezoek te brengen aan de Heemschuur. Daar is binnen en buiten zoveel veranderd dat heeft een groot deel van u zeker nog niet aanschouwd. Dus kom langs de boomgaard naar het museum en wandel op uw gemak door het Teteringen van vroeger.

U hoeft voor het bezoek niet te betalen, maar een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van het erfgoed is zeer welkom.

Voor nadere informatie over Teterings Erfdeel kunt u terecht op de website www.teteringserfdeel.nl.

Meer berichten