Zondag 15 juli exotische Marché Hoezee!

Het is zomer en om dat te vieren hoef je helemaal niet richting de Mediterrane, maar kun je op zondag 15 juli gewoon terecht in het centrum van Breda. Dan vindt namelijk de tweede editie van Marché Hoezee 2018 plaats: een zomers marktje dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert. De dag begint met yoga in het park, er zijn buikdanseressen, een Syrische jongeman speelt Oed en kinderen kunnen een glitter-tatoeage of een hairwrap laten zetten.

Marché Hoezee is een zonnige verzamelplaats van makers en vinders. Met voor iedereen wat leuks. Bezoekers kunnen zich laven aan versgebakken stokbrood, een goede kop koffie, verfrissende limonade of heerlijke zelfgemaakte taart. Ze vinden er de mooiste illustratoren, sieradenmakers, vintage schatten en horen de verhalen van de deelnemers.

Nieuwsgierig naar wie en wat je allemaal kunt vinden op editie twee van Marché Hoezee? Liken op Facebook en volgen op Instagram! Marché Hoezee vindt plaats in de Sint Jansstraat en het binnenplein van de Nieuwe Veste van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten