14 juli start kaartverkoop CATS in Chassé Theater

De vraag naar kaarten voor de musical CATS is zo groot dat deze wereldberoemde musical, naast Amsterdam en Rotterdam, in 2019 ook te zien zal zijn in Breda. Vlak na de bekendmaking dat de hit-musical CATS weer in Nederland te zien is, ontstond er een run op de kaarten. In korte tijd werden er meer dan 20.000 tickets voor de slecht 48 shows verkocht. CATS is in de paasweek, van 17 tot en met 22 april 2019, te zien in het Chassé Theater in Breda, en de kaartverkoop start op 14 juli om 9.00 uur.

Cees Langeveld, directeur van het Chassé Theater is super trots op de komst van CATS naar Breda: ,,Toen we hoorden dat CATS naar Nederland kwam, hebben we producent Frank van Paridon van Proud to Present meteen benaderd. Doordat de Europese tournee vrijwel rond was, kon de voorstelling niet direct doorreizen na de speelperiode in Rotterdam en pas rond de paasdagen naar ons toe komen. We zijn heel erg blij dat dit toch is gelukt en we kunnen nu voor de allereerste keer de Engelstalige CATS aan onze bezoekers voorschotelen."

Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de 'Jellicle'- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grisabella, de glamourkat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar grote verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grisabella om herboren te worden...

Kaarten (vanaf 29,90 euro) kunnen besteld worden via www.chasse.nl of www.eventim.nl.

De voorstelling is Engelstalig met Nederlandse boventiteling zodat de bezoekers niets van het verhaal hoeven te missen.

Meer berichten