Logo stadsbladbreda.nl


Johan Akkermans en Tessa van der Rijk hebben er zin in! FOTO: PICASA
Johan Akkermans en Tessa van der Rijk hebben er zin in! FOTO: PICASA (Foto: Picasa)

5 augustus start nieuw seizoen Podium 't Houwke

Op zondag 5 augustus gaat het nieuwe seizoen van Podium 't Houwke van start. Ook nu weer staat het podium, destijds opgestart door Deborah Jacobs en als altijd ondersteund door Sonny Rering, open voor alle genres: muziek en zang, verhalenvertellers, cabaret etc.

Je kunt je opgeven via: tessarien@kpnmail.nl. Voor zondag 5 augustus is het tweemaandelijkse podium alweer volgeboekt, maar voor zondag 7 oktober zijn er nog mogelijkheden. Doe het gewoon! Een geluidsinstallatie met microfoons is aanwezig en van gitaarbegeleiding en eventuele backing vocals kun je altijd gebruik maken. Bij Podium 't Houwke is alles altijd live.

Johan Akkermans en Tessa van der Rijk hebben er zin in! Na de geslaagde eerste presentatie door dit team op 3 juni jl. zijn zij nog enthousiaster dan ze al waren. Er worden nieuwe ideeën uitgewerkt om het Podium nog aantrekkelijker te maken, voor de optredende artiesten maar in de eerste plaats voor het publiek natuurlijk.

Iedereen is weer op zondagmiddag 5 augustus van 14.00 tot 16.30 uur van harte welkom in 't Houwke aan de Grote Houw 227 in Breda.

Meer berichten