Logo stadsbladbreda.nl


Nordic Walken in het Mastbos
Nordic Walken in het Mastbos

Gratis introductie les Nordic Walken

Nordic Walking is een intensievere manier van wandelen, waarbij stokken of poles worden gebruikt.
Door het gebruik van deze poles, wordt het hele lichaam optimaler gebruikt en wordt het uithoudingsvermogen, de spierkracht en coördinatie verbeterd.
Maar het is vooral een manier van sportief bewegen, die veel bewegingsplezier geeft.

Nordic Walking Breda groeit door mensen, die parttime werken.
De belangstelling voor Nordic Walking neemt toe. Die groei komt echt niet alleen van ouderen, maar van allerlei mensen die tijd en zin hebben om iets sportiefs en gezelligs te gaan doen. Ze zoeken een sportactiviteit die leuk en gezond is zonder dat er een grote kans is op blessures.

Nieuw: U kunt ons nu ook op Facebook vinden!
Nordic Walking Breda
Nordic Walking Breda organiseert op maandag, woensdag en donderdag wandelingen in het Mastbos met als vertrekpunt restaurant De Boschwachter. Deze groepen worden door gecertificeerde begeleiders geleid. Er worden telkens wisselende routes uitgezet en drie maal per jaar worden er speciale wandelingen georganiseerd; zoals b.v. een Nieuwjaarswandeling of wandelingen elders in Brabant.

Techniekcursussen Nordic Walking Breda
Regelmatig organiseert NW Breda techniekcursussen Nordic Walking. Hiervoor zijn 2 gecertificeerde instructeurs beschikbaar. Voor deelname aan de wandelgroepen is het volgen van deze techniekcursus nodig. Op plezierige en persoonlijke wijze worden mensen vertrouwd gemaakt met de eenvoudige techniek die onmisbaar is om het gewenste effect te bereiken. Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur.

Gratis Introductieles Nordic Walking Breda
Ter kennismaking organiseert NW Breda op maandag 27 Aug. om 16.00 uur en op maandag 3 Sept. om 19.00 uur een introductieles van 30 minuten.
Hiervoor kunt u zich aanmelden op: info@nwbreda.nl of via 06-22964314.

Kijk voor alle informatie op www.nwbreda.nl

Meer berichten