Logo stadsbladbreda.nl


Met 'Krav Maga' leer je preventief te handelen en jezelf te verdedigen tegen bedreigingen met een mes, pistool en/of stok, verwurgingen etc.
Met 'Krav Maga' leer je preventief te handelen en jezelf te verdedigen tegen bedreigingen met een mes, pistool en/of stok, verwurgingen etc. (Foto: )

GRATIS MEETRAINEN BIJ RETZEF SPORT EN PROTECT

Vanaf nu ook in Breda: 'Krav Maga'-zelfverdedigingslessen

BREDA - RetZef Sport en Protect biedt nu ook in Breda, in de gymzaal van Graaf Engelbrecht aan de Ganzerik 3 in de Haagse Beemden, voor jong en oud 'Krav Maga'-zelfverdedigingslessen. Maandag 27 en woensdag 29 augustus kun je daar van acht uur tot kwart over negen gratis mee komen trainen om kennis te maken met deze vorm van zelfverdediging.

'Krav Maga' is Hebreeuws voor 'contact gevecht' en wordt onder meer gebruikt door de veiligheidsdiensten en de speciale legereenheden van het Israëlische leger. ,,Het is een combinatie van mentale, technische, tactische en lichamelijke training, om zo de kans te vergroten de controle over 'n situatie te verkrijgen in de meest gevaarlijke omstandigheden. Het is een uniek systeem dat internationaal erkend wordt als een innovatieve, effectieve en ook erg praktische zelfverdedigingsmethode. De technieken zijn effectief en redelijk eenvoudig aan te leren, en kunnen onder extreme stress-situaties toegepast worden, ongeacht de lichamelijke conditie, kracht of leeftijd'', aldus de toelichting van RetZef Sport en Protect.

,,Met 'Krav Maga' leer je om preventief te handelen en jezelf te verdedigen tegen allerlei vormen van agressie. zoals bedreigingen met 'n mes, pistool of stok, verwurgingen etc. Iedereen is er bij gebaat, om je gevoel van veiligheid te versterken, Zodat je niet langer bang op straat hoeft te zijn en in staat bent allerlei onveilige situaties 't hoofd te bieden.''

Wie meer wil weten over deze zelfverdedigingslessen en een keertje gratis mee wil komen trainen, kan contact opnemen met Vincent Martens, die deze lessen verzorgd. Hij is bereikbaar via: info@retzef.nl, of telefoonnummer 06 - 14 63 53 41.

Meer berichten