Logo stadsbladbreda.nl


Gezonde levensstijl
Gezonde levensstijl (Foto: onbekend)

Gratis meting biologische leeftijd bij AH J&J Pollemans in Etten-Leur

In samenwerking met Jeffrey Pollemans van AH J&J Pollemans in Etten-Leur, worden twee avonden georganiseerd over een gezonde levensstijl aan de hand van een gratis meting van de AGE’s in het lichaam.

Tussen stichting Arts en Voeding en Albert Heijn is een samenwerking tot stand gekomen. Belangrijke dingen die hierbij aan bod komen zijn: hoe zorgen we ervoor dat de consument de gezonde keuzes maakt op gebied van voeding? De stichting Arts en Voeding, is bezig om samen met hen een gezonde maaltijdbox te ontwikkelen. Verder zijn zij in gesprek over hoe zij de zorgprofessional kunnen faciliteren om patiënten te motiveren naar een gezonde leefstijl.

Daarom worden op 3 september en 4 oktober 2018 AGE-Reader metingen gedaan door Rian Bruijne van Dorst in de vestiging van AH te Etten-Leur.

Benieuwd naar uw Biologische leeftijd?

Kom het te weten met de Age-test op Maandagavond 3 september

om 19.00 uur bij AH J&J Pollemans.

Als we onze gezondheid niet zelf in de hand nemen, wie zal het dan voor ons doen?

AGE’s zijn verbindingen tussen suikers en eiwitten. Ze ontstaan in relatief enorme concentraties wanneer voeding sterk wordt verhit. Ze verhogen de houdbaarheid van voeding, ze maken het lekkerder en aantrekkelijker en ze maken dat we meer willen eten. En ze ontstaan in het lichaam, met name wanneer de bloedglucoseconcentratie hoger dan normaal is.

De Age’s vormen een probleem dat je makkelijk en zonder extra kosten helemaal onder controle kan krijgen.

De AGE-test geeft een goede indicatie van uw ‘Biologische Leeftijd’.

Aan de hand van de waardes wordt samen met u een voedingsadvies opgesteld! U krijgt een meetrapport mee. De meting is gratis.

Locatie: AH J&J Pollemans, Burchtplein 13, Etten-Leur

Aanmelden via: info@prevent-care.nl

Rian Bruijne – van Dorst

Prevent Care

Praktijk voor orthomoleculaire en integrale geneeskunde

www.prevent-care.eu

Meer berichten