Logo stadsbladbreda.nl


Veel dansplezier
Veel dansplezier (Foto: Peter Hübner)

Stuif's In(do)'s Malam Dansa groot succes!

De eerste officiële editie van de Malam Dansa van 3 Augustus j.l. was een succes.

De tropische temperaturen waren zeker geen spelbreker voor de gezellige dansavond. Het was zogezegd VOLLE BAK.

De bekende zanger Danny Everett was één van de vele gastzangers van deze avond. Zijn nieuwste Nederlandse CD-singel " Als zij eens wist" werd met veel enthousiasme ontvangen.Deze succesvolle CD staat inmiddels op nummer 40 van de Belgische top 100.

Het succes nan Stuif's In(do) Malam Dansa komt vooral door de ongedwongen sfeer.Er werd volop gedanst op alle soorten muziek .Country Rock & roll Soul en Salsa.Maar ook de traditionele muziek zoals Kronjong Indorock en Nederlandstalig kwam voorbij.Dus niet alleen de Linedance pocopoco en Jive maar ook de styledancers kwamen volop aan hun trekken.Ja zelfs de Polonaise ontbrak niet !

Er kunnen zich voor de komende Malam Dansa nog steeds zang-kandidaten aanmelden voor deelname aan de z.g.OPEN KARAOKE Challence.Een leuke mogelijkheid voor hem of haar die zijn/haar zangkwaliteiten wil laten horen. Na 3 challences zal de winnaar bekend worden gemaakt.De prijs die kan worden gewonnen is een singel CD opname in een professionele studio.Stuur een berichtje naar p.hubner12@gmail.com en U krijgt z.s.m. bericht.

De eerstvolgende editie van Stuif's In(do) Malam Dansa is weer op 7 September a.s. En wederom in Buurthuis TOMA Wieringenstraat 60 BREDA

Meer berichten