Logo stadsbladbreda.nl


Afgelopen schooljaar besteedde de weekendschool Petje af onder meer aandacht aan hacken. In september gaan de groepen weer van start op vier locaties in Breda en wacht ze opnieuw een boordevol programma.
Afgelopen schooljaar besteedde de weekendschool Petje af onder meer aandacht aan hacken. In september gaan de groepen weer van start op vier locaties in Breda en wacht ze opnieuw een boordevol programma. (Foto: )

Weekendschool Petje af gaat weer van start (op 4 locaties)

BREDA - De weekendschool Petje af gaat begin september weer beginnen, op een viertal locaties in Breda. Dit schooljaar start Petje af Breda onder leiding van 'n nieuw bestuur. Vier enthousiaste mensen met een achtergrond in het onderwijs, bij de overheid of als ondernemer zetten zich in om Petje af Breda verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierige kinderen tussen de 10 en 14 jaar kunnen bij Petje af de wereld ontdekken aan de hand van beroepen. Afgelopen schooljaar hebben de kinderen leren hacken en robots leren programmeren, en hebben ze gewerkt in een hotel. Ook bezochten ze verschillende musea en een echt fort! Voor dit jaar staat er opnieuw 'n boordevol programma klaar.

In Hoge Vucht, Haagse Beemden en Heuvel zijn er vier groepen waar kinderen gratis aan kunnen sluiten. De kinderen worden begeleid door betrokken coaches. Vind jij het leuk om met kinderen te werken en hen te helpen in hun ontwikkeling? Petje af is namelijk nog op zoek naar enkele enthousiaste begeleiders. Kijk daarvoor op www.petjeaf.nl/breda.

Zou je ook graag met Petje Af de wereld willen ontdekken? In de Heuvel en Haagse Beemden zijn nog enkele plekken vrij. Dus ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud, super nieuwsgierig en woon je in een van deze twee wijken? Geef je dan op via: www.petjeaf.nl/meedoen.

Meer weten over Petje af? Kijk dan 'ns op www.petjeaf.nl of www.petjeaf.nl/breda

Meer berichten