Logo stadsbladbreda.nl


Voor jongeren die meer willen leren over oppassen, houdt CJG Breda in september weer de 4-delige cursus Positief Oppassen. Deelname is gratis en jongeren kunnen zich nog aanmelden tot donderdag 30 augustus.
Voor jongeren die meer willen leren over oppassen, houdt CJG Breda in september weer de 4-delige cursus Positief Oppassen. Deelname is gratis en jongeren kunnen zich nog aanmelden tot donderdag 30 augustus. (Foto: )

Op 6 september start er weer 'n oppascursus bij CJG Breda

BREDA - Oppassen is leuk. En toch kunnen sommige dingen best lastig zijn, zoals kennismaken met de oppaskinderen en hun ouders, het vaststellen van het tarief, reclame maken voor jezelf. Al dit soort dingen. Om dit te leren kun je bij CJG Breda een oppascursus komen volgen. Een cursus voor jongeren uit Breda en Alphen Chaam en Baarle Nassau die meer willen leren over oppassen. In vier avonden leer je hoe je om kunt gaan met kinderen en met de verwachtingen van hun ouders. Ook komen onderwerpen als veiligheid, eten, spelen en bedtijden aan bod. Na afloop van de cursus krijg je het certificaat Positief Oppassen uitgereikt. Hiermee kun je aantonen dat je een goed oppas bent! De eerstvolgende cursus is op de donderdagavonden 6,13,20 en 27 september van halfzeven tot halfnegen bij Social Work Breda aan de Lelystraat 4 in Breda. De deelname is gratis en je kunt je aanmelden tot 30 augustus per mail naar: maaike.crijns@cjgbreda.nl. Lijkt het je leuk om de oppascursus bij jou thuis te volgen, samen met je vrienden en vriendinnen? Dat kan ook, vanaf zes deelnemers. Vraag vooraf wel even toestemming aan je ouders. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Maaike Crijns, via: maaike.crijns@cjgbreda.nl.

Nog meer weten? Kijk op de website www.cjgbreda.nl

Meer berichten