Logo stadsbladbreda.nl


Foto: Macfalcon

Valkerij Beurs: Roofvogels Uilen en Gieren

Op zondag 9 september 2018 wordt alweer de derde editie van de Valkerij Beurs Nederland gehouden. Op deze dag bieden wij u een doorlopende animatie en verschillende demonstraties aan.
Gedurende de dag zullen er verschillende roofvogeldemonstraties worden gehouden met valken, gieren, arenden en uilen. Er zullen vele leuke standjes zijn van verenigingen, particulieren en bedrijven. Tijdens de pauzes kunt u allerlei roofvogels bezichtigen bij de aanwezige standjes. Ook voor kinderen worden er leuke activiteiten aangeboden. Er is voor hen o.a. de mogelijkheid om zich te laten schminken en er zal een springkussen staan. Op een van onze terrassen en in de grote horecagelegenheid kunt u terecht om te genieten van een hapje of drankje.
De entree is € 6,00 per persoon. Kinderen onder de 10 jaar mogen de beurs gratis bezoeken. Tijdens uw bezoek kunt u uw auto gratis parkeren.
U bent van harte welkom op zondag 9 september 2018 van 10:00 tot 17:00 uur op onze locatie Bienveneu : Bredaseweg 525 5036NA  in Tilburg.

Meer berichten