Ook Alice uit Alice in Wonderland is zaterdagavond 15 september pre-sent op de Disney Pin Trading-avond in De Drie Linden in Prinsenbeek.
Ook Alice uit Alice in Wonderland is zaterdagavond 15 september pre-sent op de Disney Pin Trading-avond in De Drie Linden in Prinsenbeek. (Foto: )

Zaterdag 15 september weer Disney Pin- ruilavond in De Drie Linden

PRINSENBEEK - Op zaterdag 15 september is in De Drie Linden aan de Heisprong 15 van zes uur tot halftwaalf weer de grootste Disney Pin-ruilavond van ons land. Het evenement, dat ooit begonnen is in Breda in een zaal met slechts 12 standhouders, wordt ieder jaar groter en groter, en heeft nu al 40 standhouders met ruim 85 tafels. Bovendien zijn er, naast het ruilen van pins, inmiddels allerlei andere Disney-artikelen te vinden en worden er voor jong en oud ook steeds meer leuke activiteiten gehouden. Tijdens deze 9e editie kan er weer volop geruild worden met andere verzamelaars, en kunnen ook pins, vinylmations en andere Disney gerelateerde artikelen gekocht worden. Verder is er een Disney-pin-ruilbord waar je gelimiteerde en open editie-pins kunt ruilen en kun je ook het Mystery Pin Trading-spel spelen, waarbij je dan een gelimiteerde pin inlevert en daar een mystery pin voor terugkrijgt. Verder is er het Pin de Roulette Spel weer terug van weggeweest, waarmee je leuke Disney-pins kunt winnen. Andere activiteiten tijdens deze ruilavond zijn onder meer 'n vinylmations-ruilbox, een loterij (waarmee - uiteraard - leuke Disney-items gewonnen kunnen worden) en een speciale bingo en een Disney-speurtocht voor kinderen. Naast dit alles maken ook Alice van Alice in Wonderland, Spiderman en prinses Assepoester van het bedrijf Enchanting Princesses hun opwachting. De entree voor deze ruilavond bedraagt 3 euro, maar tot en met 15 jaar mag je gratis binnen, mits je begeleid wordt door 'n volwassene. Meer weten? Zie https://www.facebook.com/groups/PinTradingHolland.

Meer berichten