Origami: kunst of wetenschap?
Origami: kunst of wetenschap? (Foto: Marieke de Lorijn)

7 oktober lezing Origami, Kunst of Wetenschap?

Het eerste weekend van oktober is al jaren het nationale ‘Weekend van de Wetenschap’. En dit jaar gaat De Uitvindfabriek in Breda voor het eerst meedoen met een speciale activiteit voor kinderen en hun ouders: pop-up wetenschapper.

Op zondag 7 oktober geeft Sebastien Callens in De Uitvindfabriek in Breda een presentatie voor iedereen vanaf 10 jaar oud. Callens is verbonden aan de Technische Universiteit in Delft en is onderzoeker op het gebied van biomaterialen. Hij kan erg leuk vertellen over zijn onderzoek naar allerlei nieuwe materialen die in het lichaam gebruikt kunnen worden, aan de hand van 3D geprinte prototypes en zelfs origami! De titel van zijn presentatie luidt dan ook: “Origami, Kunst of Wetenschap?” De toegang is gratis, maar het aantal tickets is beperkt. Reserveren kan via www.uitvindfabriek.nl.

Over De Uitvindfabriek

West-Brabant heeft een fabriek waar kinderen in hun vrije tijd avonturen beleven en tegelijkertijd uitvinden welke talenten ze bezitten. Scholen kunnen in deze voormalige snoepjesfabriek een leuke én leerzame excursie beleven. Voor bedrijven is De Uitvindfabriek een inspirerende locatie voor bijeenkomsten en presentaties.

Meer berichten