momentopname uit een toernooi
momentopname uit een toernooi (Foto: een lid v.d.vereniging )

Successen voor OSV Bowls Breda

De afgelopen weken hebben de spelers van OSV Bowls Breda weer de nodige successen geboekt.

Riny de Leeuw was over 3 dagen de beste deelneemster tijdens het Regio Zuid Outdoor Open Singles toernooi wat gespeeld werd op de bowlsbaan van Best Golf. Zij was de enige die 6 wedstrijdpunten wist te behalen.

Tijdens het NK Pairs Outdoor, gespeeld in Haarlem, waren bij de dames Anneke Dekkers en Marja Dinkelaar van de partij. Zij eindigden dat toernooi op de 8e plaats. Bij de heren speelden de pairs Peter Snel en Dick van de Burgt, zij eindigden als 7e en Henk Kwant en Henry Frost, die als 10e eindigden.

Al met al heeft OSV Bowls Breda weer goed gepresteerd tijdens deze toernooien.

De komende weken zullen de OSV leden ook weer acte de presence geven tijdens de volgende toernooien:

NK Singels Outdoor op 15 en 16 september in Haarlem. Bij de dames Anneke Dekkers en Mariska Nagtzaam en bij de heren Roald van Leersum, Dick van de Burgt, Peter Snel en Henk Kwant.

Op 23 september tijdens het Australian Pairs toernooi van Regio Zuid: Marja Dinkelaar en Ankie Neüs, Adje Soffers en Henry Frost, Coby van Poll en Riny de Leeuw, Anneke Dekkers en Henk Kwant, Hennie van den Eikel en Jan Visschers, Dre Rops en Jos Verdaas. Dit toernooi vind plaats in het Optisport Racketcentrum, Terheijdenseweg 500 in Breda.

Op 6 oktober wordt het Kees de Leeuw triples toernooi gespeeld in Breda. Ook hier komen weer diverse teams van OSV Bowls Breda uit tegen de beste teams van Nederland.

En weer een week later, op 13 oktober wordt het NK Mixed Pairs in Breda gespeeld. 16 teams uit heel Nederland komen naar Breda om uit te maken wie het beste mixed pairs team (V/M) van Nederland wordt. Het belooft een spannende strijd te worden waarin de teams van OSV Bowls Breda ook een belangrijke steen zullen bijdragen.

Iedereen is van harte welkom om tijdens een van bovenstaande toernooien kennis te maken met de bowlssport in het Racketcentrum in Breda, toegang is gratis.

Meer berichten