Ook dit jaar kun je je als bedrijf met één of meerdere teams inschrijven voor de bedrijvenloop van de Mara-thon Brabant. Waarbij je als team kunt kiezen uit de 5 en 10 km en de halve marathon. FOTO: PAVADO.NL
Ook dit jaar kun je je als bedrijf met één of meerdere teams inschrijven voor de bedrijvenloop van de Mara-thon Brabant. Waarbij je als team kunt kiezen uit de 5 en 10 km en de halve marathon. FOTO: PAVADO.NL (Foto: )

Samen met je bedrijf meedoen aan Marathon Brabant

Werknemers 'n sportieve uitdaging bieden? Doe dan op zondag 28 oktober als bedrijf mee aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop van de Van Oers Marathon Brabant in Etten-Leur. Meedoen op deze zondag betekent teambuilding, naamsbekendheid vergroten en netwerken in één.

ETTEN-LEUR - Collega's beleven samen 'n gezellig dagje uit, waarbij ze elkaar eens van een heel andere kant bezig zien - van een sportieve kant. Wat mooi is, want sporten is goed voor lichaam en geest. Werknemers die voldoende bewegen, zijn een aanwinst en dat merk je op de werkvloer.

Ieder bedrijf kan zich zondag 28 oktober tijdens de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop van haar sportieve kant laten zien. Een team bestaat uit minimaal drie tot maximaal vijf lopers. Hoe je 'n team samenstelt, maakt niet uit. Dat kan zijn met alleen collega's, of aangevuld met relaties of familie, met of zonder loopervaring. Alles is toegestaan! De teamleden lopen gezamenlijk de gekozen afstand, want samen is sporten nu eenmaal gezelliger. Natuurlijk mag je ook met meerdere bedrijventeams op dezelfde of verschillende afstanden inschrijven.

Bedrijventeams kunnen 3 afstanden lopen: de 5 of 10 km, of de halve marathon. De 10 km start 's ochtends om tien uur, de 5 km om halftwaalf en de halve marathon om kwart over twaalf. Bedrijventeams starten vanuit een eigen startvak.

Het inschrijven van meerdere teams zorgt voor een gezonde onderlinge competitie. Er is geen mooiere strijd dan om als eerste team van het bedrijf over de finish te willen komen. Net als bij de individuele afstanden zal er ook bij de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop na afloop een klassement worden opgemaakt. De prijsuitreiking voor het snelste bedrijventeam van de drie afstanden vindt plaats op de Markt. Bovendien wordt elke deelnemer uit de bedrijvenloop in de individuele klassering van de drie afstanden geklasseerd.

Bedrijventeams kun je alleen vooraf inschrijven via de website van Marathon Brabant. De inschrijfkosten zijn 120 euro per team. Hiervoor krijg je onder meer een eigen kleedgelegenheid bij de start en finish, 2 consumptiebonnen voor elk teamlid en een vermelding van je be-
drijf op het scherm en de site en in de marathonkranten. Meer weten? Zie www.marathonbrabant/bedrijvenloop.

Meer berichten