In het theater van de Campus aan de Emerweg brengt TNT Theatre op vrijdag 5 oktober twee keer het Franstalige stuk 'Notre Dame de Paris'.
In het theater van de Campus aan de Emerweg brengt TNT Theatre op vrijdag 5 oktober twee keer het Franstalige stuk 'Notre Dame de Paris'. (Foto: )

Franstalig toneelstuk 'Notre Dame de Paris'

BREDA - ADG Europe reist al 40 jaar de wereld over met hoogwaardig toneel voor een breed publiek. Lilian Kremers, docente op Markenhage, haalt dit vermaarde gezelschap nu naar Breda, voor twee voorstellingen in het theater van de Campus van Markenhage, Michaël College en het Orion Lyceum aan de Emerweg 29. Kremers wil leerlingen uit havo-5 en vwo 4, 5 en 6 zo kennis laten maken met internationaal toneel. Maar ook docenten en leerlingen van andere middelbare scholen zijn van harte welkom bij de voorstellingen. Als eerste wordt er op vrijdag 5 oktober door het TNT Theatre twee keer - 's ochtends om halftwaalf en 's middags om halfdrie - de Franstalige voorstelling Notre Dame de Paris van Victor Hugo opgevoerd, in 'n bewerking van Paul Stebbings. Na elke voorstelling, die 100 minuten duurt, vindt er een meet & greet van 20 minuten plaats met de Franse acteurs. Voor meer informatie en reserveren (kaarten kosten 10 euro) kun je contact opnemen met Lilian Kremers, via: l.kremers@markenhage.nl. Op 30 januari is er 'n tweede voorstelling van ADG Europe. Om halftwaalf en om halfzeven 's avonds is dan Romeo and Juliet van Shakespeare te zien.

Meer berichten