Jij bent ‘m! is een sportieve en dynamische voorstelling. FOTO: Rob Hogeslag
Jij bent ‘m! is een sportieve en dynamische voorstelling. FOTO: Rob Hogeslag (Foto: Rob Hogeslag)

Herfstvakantie in Chassé Theater en Chassé Cinema

Het is weer bijna herfstvakantie. Dat betekent een week lang bijzondere kindervoorstellingen en -films in het Chassé Theater en Chassé Cinema.

Maandag 15 oktober van 14.00 tot 17.30 uur is hét event voor iedereen die gek is van online video. Bekende YouTubers Milan Knol en Noah Zeeuw showen waar ze goed in zijn, vertellen over hun ervaringen, beantwoorden prangende vragen en geven de beste tips and tricks.

Opa en Omadag

Dinsdag 16 oktober is het Opa en Omadag.Voor slechts 6 euro (opa en oma betalen 8,50 euro) kijk je de voorstelling It didn't start with us in de foyer, krijg je iets te drinken met wat lekkers, kun je spelletjes
spelen, word je geschminkt, ga je op de foto én bezoek je een toffe film. Je kunt kiezen uit De Buurtspion, Beestenboel, Gordon en Paddy en de zaak van de gestolen nootjes, Koningin van Niendorf en De grote boze vos en andere verhalen. Ga voor meer informatie naar www.chasse.nl/opaomadag

Vaarwel

VaarWel vindt plaats op woensdag 17 oktober om 11.00 en 13.30 uur en is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De kleine walvis van Benji Davies.

De Toneelmakerij

De Grande Dame van het Jeugdtheater Liesbeth Coltof neemt afscheid en zet samen met Frédérique Spigt de grote zaal op zijn kop met knallend muziektheater op woensdag 17 oktober om 15.00 uur. Spanning, humor en ontroering wisselen elkaar in razend tempo af in Bertolt Brecht's meesterwerk De Kaukasische Krijtkring. De voorstelling is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Jij bent 'm

Jij bent 'm! is een sportieve en dynamische voorstelling van de beloftevolle choreograaf Ryan Djojokarso en theatermaker Bram Jansen waarin gedragsregels worden blootgelegd. Maar, pas op, want voor je het weet raak je zelf verzeild in dit potje tikkertje! De voorstelling is voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats op donderdag 18 oktober om 15.00 uur.

Kids Only film

Vrijdag 19 oktober van 11.00 tot 16.25 uur is De Kids Only film. Deze is verboden voor grote mensen! Neem je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee naar Chassé Cinema voor de Dummie de mummie marathon. Alle drie de films komen voorbij. In de pauze drinken we ranja en eten we frietjes met een snack.

Ga voor het complete overzicht en reserveren naar www.chasse.nl/herfstvakantie

Meer berichten