Op zaterdag 13 oktober nodigen tientallen boeren iedereen uit voor ‘Bakkie bij de boer’ FOTO: Jeroen van der Wielen
Op zaterdag 13 oktober nodigen tientallen boeren iedereen uit voor ‘Bakkie bij de boer’ FOTO: Jeroen van der Wielen (Foto: Jeroen van der Wielen)

Kom een bakkie doen op het erf van de boer

Op zaterdag 13 oktober nodigen tientallen boeren iedereen uit voor 'Bakkie bij de boer' op hun erf of in hun stal om kennis te maken met de land- en tuinbouw van nu. Bakkie bij de boer is onderdeel van de Dutch Agrifood Week. Een mooie gelegenheid voor mooie ontmoetingen op het boerenerf.

BREDA - Bij de deelnemende boerenbedrijven is er van alles te doen. Van gewoon een praatje maken met de boer tot een bezoekje aan koeien en kalfjes in de stal tot het bekijken van de modernste oogstmachines. Altijd al eens willen zien waar de melk vandaan komt? Of hoe de verse groente of het lekkere stukje vlees op je bord komen? De boer en boeren vertellen het graag. Dutch Agri Food Week presenteert de toekomst van ons eten en versterkt het positieve beeld van de Nederlandse agrifood sector. De deelnemende regio's en partners laten zien hoe in Nederland gewerkt wordt aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. Tijdens Dutch Agri Food Week vertellen zij het verhaal van 'grond tot mond'. Het accent in de ontmoetingen ligt op voedsel en gezondheid, voedseleducatie, transparantie, innovatie en andere ontwikkelingen in de sector. In 2017 trok Dutch Agri Food Week landelijk zo'n 50.000 bezoekers tijdens 150 activiteiten en events die 350 betrokken organisaties verspreid door Nederland organiseren. Kijk voor meer informatie en de exacte locaties van 'Bakkie bij de boer' op dutchagrifoodweek.nl

Meer berichten