Eva-Maria Velmans (41) uit Breda is uitgeroepen tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. FOTO: PR
Eva-Maria Velmans (41) uit Breda is uitgeroepen tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. FOTO: PR (Foto: )

Eva-Maria Velmans is uitgeroepen tot Therapeut van het jaar

Eva-Maria Velmans (41) uit Breda is uitgeroepen tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Dat werd tijdens het jaarlijkse Dr. Hauschka Congres in Maarssen bekend gemaakt.

BREDA - Een bijzonder moment voor de schoonheidsspecialiste, die ooit actief was als zakenvrouw en niets met cosmetica had. Nadat bij haar kanker was geconstateerd, veranderde zowel haar innerlijke- als uiterlijke leven. Toen Dr. Hauschka Cosmetica haar pad kruiste besloot ze het roer om te gooien. "Ik zag zelf letterlijk en figuurlijk het licht toen ik volledig aan de grond zat nadat er kanker bij me was geconstateerd. Ik was een moderne vrouw, met een wetenschappelijke opleiding en zakelijk werk en door die ervaring zag ik de andere kant van het leven. Namelijk hoe alles energie, bewustzijn en licht is."

Verandering

Om weer gezond te worden besloot Eva-Maria haar leefwijze, voedings- en bewegingspatroon en ook haar uiterlijke verzorging te veranderen. "Zodoende kwam ik met een Dr. Hauschka Therapeut in contact. Bij haar onderging ik een Dr. Hauschka Behandeling. Dat wat ik tijdens die behandeling ervoer resoneerde met dat licht. 'Als ik toch zo zou kunnen werken', dacht ik bij mezelf." En zo is het gegaan. In 2012 behaalde ze haar vakdiploma als schoonheidsspecialist en startte nog in datzelfde jaar haar salon Kracht van Schoonheid in Breda. In 2013 behaalde ze haar therapeutendiploma. Eva-Maria: "Ik gebruik al zes jaar Dr. Hauschka-producten in mijn salon en ik heb al heel wat huidverbeteringen gezien. De huid is ons grootste orgaan, een levend organisme dat op zoveel manieren met ons communiceert. Ik kan er zoveel aan af zien, niet alleen of iemand is gestopt met roken maar ook hoe iemand in zijn vel zit."

Gekozen uit 330 therapeuten

Jaarlijks kiest het cosmeticamerk uit 330 therapeuten uit zowel Nederland als België een Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Daarbij gaat het om de combinatie: passie in het vak en ondernemerschap. De jury koos dit jaar voor Eva-Maria. "Ze heeft niet alleen veel levenswijsheid en kennis over de huid, maar ze weet ook heel goed hoe ze een salon professioneel moet runnen. Door die balans komen zowel zij als haar praktijk tot hun recht," aldus jurylid Miranda de Jong-Bosman, van de Educatie bij Dr. Hauschka.

Haar salon is gevestigd aan Steijnlaan 57 in Breda. Tel: 06 – 53 33 74 82 of mail naar info@evamariavelmans.nl. Online vind je Eva-Maria via

www.evamariavelmans.nl

De kunst van het aanraken
Dr. Hauschka Cosmetica staat niet alleen bekend om de 100% natuurzuivere kwaliteit, de biologische producten en het unieke verzorgingsconcept. Schoonheidsspecialisten kunnen zich onderscheiden met het aanbieden van unieke schoonheidsbehandelingen als Dr. Hauschka Therapeut. De kunst van het aanraken staat daarbij centraal, zodat het zelfherstellende vermogen van het lichaam impulsen krijgt en de geest kan ontspannen. Eva-Maria: "Er gebeurt tijdens een behandeling zoveel meer dan alleen reiniging of verzorging. Het gaat niet alleen om uiterlijke oppvervlakkigheden maar juist om herstel van de innerlijke balans."

Haar salon is gevestigd aan Steijnlaan 57 in Breda. Tel: 06 – 53 33 74 82 of mail naar info@evamariavelmans.nl.
 

Meer berichten