Foto:

't Aogje fietst voor Mees

Het is alweer anderhalve week geleden dat er in Princenhage gefietst werd voor Stichting Mees, het goede doel dat gekozen was voor de fietstocht 't Aogje fietst voor. Vandaag, maandag 8 oktober, is de opbrengst van de fietstocht uitgereikt aan Stichting Mees.

BREDA - Zondag 30 september was een zeer geslaagde dag! Het SGAP en Stichting C.C. 't Aogje hadden voor de 105(!) deelnemers een route uitgezet van ongeveer 20 km. De route liep voornamelijk over het mooie buitengebied van De Rith. De deelnemers kregen detailfoto's die ze moesten zoeken, er waren tussenstops met opdrachten (bijv. kruip door een A4'tje heen) en het laatste gedeelte van de route liep zelfs dwars door een aardbeienkas. Freddy van Nispen kwam als winnaar uit de bus.

Op de Dorpswei, waar de start en finish waren, werd ook nog flink gestreden. Daar vond namelijk het eerste Aogs Kampioenschap Slowbiking plaats. De uitdaging was om zo langzaam mogelijk over een parcours te fietsen. Ook hier was de grote winnaar Freddy van Nispen met een tijd van 1 minuut 15. Sem Terlouw had het in de categorie jeugd het beste gedaan (28 seconden).

Al met al heeft deze dag het mooie bedrag van € 700,00 opgebracht. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Mees. Op zaterdag 6 oktober is een cheque overhandigd aan Stichting Mees door de organisatie van de fietstocht, bestaande uit Mieke Voesenek en Ceciel Mulders van het SGAP en Carla van den Boer en Wibout van Dort van Stichting C.C. 't Aogje.

Deze eerste succesvolle editie verdient een vervolg in 2019, dus zet allemaal alvast zondag 29 september 2019 in je agenda. Dan wordt weer 't Aogje fietst voor… gereden, voor een ander nog nader te bepalen goed doel.

Wij danken onze sponsors: La Barrique, Los Olivos Breda, De Friettent, Kaatje Jans Princenhage, New Cool Electric, Eet- en Bierlokaal Aogse Markt, Jumbo WC Princenhage Breda, Van Haperen -op de Rith - aardbeien & zomerfruit, Mechel Makelaardij, Femke Reuvers en HollyJolly.

Meer berichten