Inspiratiemiddag voor mantelzorgers
Inspiratiemiddag voor mantelzorgers

26 oktober tweede Circus van de Mantelzorg

Na de succesvolle eerste editie in maart, opent Avans Hogeschool op vrijdagmiddag 26 oktober weer haar deuren voor het Tweede Circus van de Mantelzorg. Ditmaal staat het Circus in het teken van positieve gezondheid. Want alleen als mantelzorgers goed voor zichzelf zorgen, kunnen ze goed voor de ander blijven zorgen. Aanmelden kan tot 19 oktober. Kijk voor het hele programma en aanmelding op www.stib-breda.nl/circus. Deelname is gratis. Mantelzorgers zijn van harte welkom.

Interessante thema-sessies
De middag start met een presentatie over positieve gezondheid. Daarna kunnen mantelzorgers deelnemen aan een interessante thema-sessies naar keuze. In ‘Sportief Fit’ leren mantelzorgers hoe ze beweging gemakkelijk kunnen combineren met de drukte van alledag. ‘Voeden of vullen’ gaat over inzicht in het eigen eetpatroon en het belang van goede voeding. In de thema-sessie ‘Geluk’ gaan mantelzorgers op zoek naar wat geluk betekent voor hen persoonlijk. Na afloop is er voldoende ruimte om vragen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje. Het doek valt om 17:00 uur.

Over het Circus van de Mantelzorg
Mantelzorg lijkt soms wel een circus. Het is hard werken. Het ontroert en verwondert. Soms is het spannend, maar altijd verrassend. Tijdens deze inspiratiemiddag krijgen mantelzorgers veel informatie, advies en praktische tips & trucs om zo goed voor zichzelf te blijven zorgen en de zorg voor de ander langer vol te kunnen houden.

Aanmelden
Meer informatie over de thema-sessies is te vinden op www.stib-breda.nl/circus of via 076 - 750 32 00. Aanmelden kan tot vrijdag 19 oktober. Deelname is gratis. Wees er snel bij, want vol = vol.

Meer berichten