Tijdens hun 'Super Droomdag' brachten Nina en John en hun kinderen Lucas en Laura Maria ook nog een bezoek aan een heuse piratenboot.
Tijdens hun 'Super Droomdag' brachten Nina en John en hun kinderen Lucas en Laura Maria ook nog een bezoek aan een heuse piratenboot. (Foto: )

Gezin uit Breda beleeft hun 'Super Droomdag'!

ZEEWOLDE - Op zaterdag 6 oktober was het een spannende dag voor Nina en John en hun kinderen Lucas en Laura Maria uit Breda. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding was de ziekte van één van de ouders. Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en langs 'n erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen waar ze wat te drinken en 'n gebakje kregen. Vervolgens reden ze in 'n truck naar het theater voor een voorstelling van Dirk Scheele en werd 'n brandweerkazerne bezocht. Daar blusten zij brandjes en redden ook ze knuffels. Na een lunchbuffet mochten ze zachte konijnen knuffelen. Een fotoshoot mét visagie voor een herinnering aan deze dag en een bezoek aan de piratenboot bracht het programma ten einde. Inmiddels kon er gefeest worden en na het diner was er voor Lucas en Laura Maria een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Binnenkort ontvangen zij nog een film en foto's van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben, zodat ze hun 'Super Droomdag' nog eens kunnen herbeleven.

Meer berichten