8 x goud, 4 x zilver en 2 x brons voor Doskonale op de Brabantse kampioenschappen.

Afgelopen weekend, 3 en 4 november, mocht Doskonale weer deelnemen aan de Brabantse kampioenschappen in Waalwijk. Het was deze keer de 20e keer dat de werden gehouden en voor deze gelegenheid had de bond speciaal uitgepakt met een triomfboog en een bingo. In plaats van nummers stonden er attributen op de kaarten, zeer apart.

De 2 volle en lange dagen hebben voor Doskonale geen windeieren gelegd. Gedurende het hele jaar hebben 16 solisten, 5 duo's en 2 teams en hun grote groep zich geplaatst voor deelname aan deze kampioenschappen.

Brabants kampioen en GOUD in de verschillende leeftijdklassen waren er voor de solisten en duo's: Amber Donkers zij werd maar liefst 2 x Brabants Kampioen met haar Show Twirl en met haar Artistiek Programma. Britt Verhees met haar show Twirl. Tess Verhees en Lynn Donkers met hun duo Show Twirl., ook het duo Tess en Britt Verhees met hun Artistiek Programma. Deveny Wiegeraad en Nikki vd Klundert met hun Show Twirl. Het Team A in de jeugd 2 en ook de Senioren groep met hun Show Twirl

ZILVER was er voor Quinty Wintermans met haar Artistiek programma. Amber Donkers en Bianca vd Vorst met hun Twirling Pair senior en Bianca met haar solo Show Twirl en Artistiek programma.

BRONS was er voor Amber Donkers met 1 baton routine en voor Vicky Wintermans met haar Show Twirl.

Mooie plaatsen waren er met hun Artistiek Programma in de verschillende klasse voor, Lynn Donkers 4e, Tess Verhees 5e, Shallienne Provence 8e, Sarina Spruijt en Vicky Wintermans 9e, Jill Otte 11e en Joëlle Willemse een 20e plaats. Met hun 1-Baton Twirl behaalde Bianca vd Vorst een mooie 6e plaats en Shallienne Provence een mooie 10e plaats. Het Team C van Doskonale behaald met hun Artistiek Programma een mooie 4e plaats.

Alle 1-2-3 kregen een ticket om Brabant op 26 en 27 januari te vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen van de KNMO-NTSB in Almere, een geweldige prestatie van deze kids en het instructie team.

Meer berichten