Kamerkoor Zuid
Kamerkoor Zuid (Foto: Adriaan Raesen)

Gastzangers gezocht voor de Johannes Passion

Kamerkoor Zuid zingt op 14 april 2019 de Johannes Passion van Johan Sebastiaan Bach in de Sint Jansbasiliek te Oosterhout . De muzikale begeleiding is in handen van het Collegium Instrumentale Eindhoven.

Kamerkoor Zuid heeft zich in de korte tijd van haar bestaan (5 jaar) onder leiding van dirigent Rick Muselaers ontwikkeld tot een onorthodox kamerkoor met een prachtige volle en warme koorklank. Het koor repeteert elke maandagavond in de kapel van de Zusters Franciscanessen van Dongen.

Het kamerkoor is in zijn normale bezetting te klein voor de Johannes Passion. Het koor is daarom op zoek naar een tijdelijke uitbreiding met goede, geschoolde zangers (sopranen, alten, tenoren en bassen).

Geïnteresseerde zangers kunnen zich tot 1 december 2018 aanmelden door het sturen van een e-mail aan kamerkoorzuid@znck.nl. Zij ontvangen daarna alle relevante projectinformatie en een uitnodiging voor de auditie op 9 of 22 december.

Eerst kennismaken met Kamerkoor Zuid? Dat kan: op vrijdagavond 16 november aanstaande geeft Kamerkoor Zuid een concert in de kapel van Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46, Teteringen.

Meer berichten