Lisa Kaijen maakt eindstand gelijk
Lisa Kaijen maakt eindstand gelijk (Foto: Cor van Dijk)

Dames 1 HV United Breda delen de punten met Oliveo.

Afgelopen zaterdagavond stond de handbalwedstrijd tegen Oliveo op het programma. Na 2 gewonnen partijen, waren de Dames van trainer/coach Maurice van Zielst, erop gebrand om deze reeks voort te zetten. Echter, de Dames uit Pijnacker waren nog ongeslagen en stonden op de eerste plaats, waarbij opgemerkt moet worden, dat de nummers 2 en 3 op de ranglijst minder wedstrijden hebben gespeeld.

Na het snel over en weer scoren van doelpunten, is de tussenstand 14-14.

Na de rust verloopt de wedstrijd zo'n beetje hetzelfde als de 1e helft. De laatste 10 minuten zijn bijzonder spannend. Na een gelijkstand in de 58e minuut, maakt Oliveo er 28-29 van. Met nog 15 sec op de klok, maakt een speelster van Oliveo een vervelende overtreding en krijgt een rode kaart. United krijgt een strafworp, die wordt genomen door Lisa Kayen, aanvoerster van United, en topscoorster van deze avond. De wedstrijd eindigt met een gelijkstand van 29-29.

Aanstaande zaterdag speelt UnitedBreda uit de Brabantse Derby tegen Dongen aanvang wedstrijd in Dongen om 20.15 uur. Om 18.55 spelen onze heren-Senioren1 ook

tegen de heren van Dongen. Een avondje United in Dongen.

Verslaggeefster Monigue Haas

Meer berichten