Een kunstwerk
Een kunstwerk (Foto: Pexels.com)

Oproepje creatieve geesten uit Haagse Beemden voor Tour de Bazaar

Op zaterdag 24 november vindt in Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest in Haagse Beemden van 14.00 tot 18.00 Tour de Bazaar plaats. Tour de Bazaar is een creatieve markt voor en door wijkbewoners waarop je kan laten zien wie je bent. Ook is er een podium voor artiesten uit Haagse Beemden. Eerder vond Tour de Bazaar al plaats in Buurthuis ONS in Breda Noord.

Tour de Bazaar is een laagdrempelige markt bedoeld voor mensen die thuis creatieve en ambachtelijke “dingen” maken. Denk hierbij aan fotografie, kleding, sieraden, beeldende kunst, tassen, ambachtelijke artikelen, etc. Het is een culturele markt die mensen uitnodigt om het moois wat zij maken te laten zien en te koop aan te bieden, maar het is ook een plaats waar creatieve bewoners en kunstenaars zich verbinden met de wijk en elkaar. Natuurlijk onder het genot van mooie muziek, heerlijke hapjes en een drankje!

Heb je belangstelling om ook met een marktkraam jouw creatieve artikelen te laten zien op Tour de Bazaar of om op te treden? Meld je dan aan via tourdebazaar@gmail.com. Ook vrijwilligers voor die dag zijn welkom! De organisatie van Tour de Bazaar is in handen van Stichting Nieuwe Veste.

Tour de Bazaar, zaterdag 24 november van 14.00 – 18.00 in SCC ’t Kraaienest (Tweeschaar 12) in Breda. Toegang gratis.

Meer berichten