Foto: Esther Hereijgers

StiB houdt een 'meedenk'-middag voor mantelzorgers

Steunpunt informele zorg Breda (kortweg StiB) is hét kenniscentrum voor de mantelzorgers in Breda. Iedereen met vragen over mantelzorg kan bij StiB terecht voor informatie, advies en ondersteuning op maat.

BREDA - Om de mantelzorgers in Breda zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen, is StiB continue in ontwikkeling om verbeteringen aan te brengen in het diensten-aanbod. Mantelzorgers die actief mee willen denken over verbeteringen in deze ondersteuning, zijn van harte welkom op een meedenk-middag op dinsdag 27 november van twee tot vier uur bij de Uitdaging aan de Dorpstraat 40 in Ulvenhout. Tijdens deze meedenk-middag gaan de medewerkers van StiB met aanwezige mantelzorgers graag in gesprek over allerlei actuele onderwerpen en over maatschappelijke ontwikkelin-
gen waar de mantelzorgers zoal mee te maken krijgen. Ook vragen ze hen naar verbeterpunten, ideeën en suggesties. Deze verhalen en ervaringen zijn waardevol voor StiB om de dienstverlening aan mantelzorgers te kunnen verbeteren. Er is plek voor maximaal twintig mantelzorgers en belangstellenden kunnen zich tot vrijdag 23 november aanmelden via 7 50 32 00 (op werkdagen tussen negen en vijf uur), of via: info@stib-breda.nl.

Meer berichten