Foto:

Yassine Boumedian uit Breda is beste flexkracht

De 27-jarige Yassine Boumedian uit Breda is verkozen tot de beste flexkracht van Nederland. Uit ruim zesduizend flexkrachten uit 't hele land won hij de landelijke verkiezing voor 'Superkracht 2018' met de meeste stemmen.

BREDA - Actief Werkt! wil met
de verkiezing ieders aandacht vragen voor het belang van oproepkrachten. Het uitzendbureau vindt dat zij gekoesterd en gewaardeerd moeten worden voor hun bijdrage aan de arbeidsmarkt. Yassine mag een jaar lang de titel 'Superkracht 2018' dragen, en wint ook een geheel verzorgde reis.

Yassine is een productiemedewerker bij Döhler en volgens de vestigingsmanager in Breda, Esther Havermans, is hij een échte Superkracht. ,,Hij is nog maar een paar maanden geleden vanuit Marokko naar Nederland verhuisd en werkt super hard om hier een mooie toekomst op te kunnen bouwen met zijn vrouw. Hij heeft niet alleen de Nederlandse taal enorm snel geleerd, ook op de werkvloer werkt hij heel hard om verder te kunnen groeien. Zo is hij nu bezig met een heftruck cursus zodat hij bij Döhler breder inzetbaar is. Bovendien is hij altijd vrolijk en enorm beleefd, staat hij altijd voor iedereen klaar en zijn collega's zijn echt gek op hem. Hij heeft de titel meer dan verdiend!'', aldus Havermans.

Bijna 6.000 mensen hebben in de afgelopen weken gestemd op hun favoriete Superkracht. Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! noemt de verkiezing een erg groot succes: ,,In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexkrachten belangrijker dan ooit. De uitzendbranche vult jaarlijks maar liefst 10% van de banen in Nederland, en wij vinden dat ze hiervoor de waardering moeten krijgen die ze verdienen. Daarom hielden we voor het tweede jaar op rij deze verkiezing. Waarmee we het bedrijfsleven oproepen om meer waardering te tonen voor hun flexkrachten'', aldus de directeur. Die de overige Superkrachten zeker geen verliezers wil noemen. Kardol: ,,Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar iedere flexkracht is voor ons een Superkracht. En het is mooi om te zien dat er zo positief en overweldigend is gereageerd vanuit het hele land!"

Meer berichten