Deelnemende solisten tijdens repetitiedag met orkest, combo en dansgroep
Deelnemende solisten tijdens repetitiedag met orkest, combo en dansgroep (Foto: Theo Herrings)

Prinsenbeek's Got Talent

Op 23 en 24 november aanstaande vindt alweer de derde editie plaats van deze 2 Promsconcerten. Maar liefst 17 solisten uit Prinsenbeek en omgeving treden voor het voetlicht. Zij zijn begin dit jaar geselecteerd via audities. Naast enkele bekenden zien we voor het merendeel nieuwe gezichten optreden. Talenten op piano, viool, met gitaar en banjo en vocalisten laten hun muzikaliteit horen en zien.

De commissie is ruim een jaar geleden gestart met alle voorbereidingen. Ook in deze editie hopen we weer het publiek te trakteren op een verrassend programma. De muzikale begeleiding van de solisten is weer in vertrouwde handen van het orkest van Amor Musae, Ad Moelands met zijn fantastische combo en Kim Foesenek met haar dansgroep. Gezamenlijk gaan ze een keur aan talentvolle solisten begeleiden. Amor Musae biedt de solisten een platform. Tijdens de repetities met het orkest krijgen de solisten de ruimte podiumervaring op te doen, krijgen ze tips op hun vocale performance en hoe zich te presenteren. Met tevens aandacht voor licht en geluid, bewaakte garderobe, een pauzedrankje, een voorprogramma verzorgd door het opleidingsorkest en een afterparty met een swingende band worden kosten nog moeite gespaard om er twee onvergetelijke avonden van te maken. Kortom: een evenement dat U niet mag missen!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het opleidingsorkest en vangt aan om 19.00 uur. Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur met na afloop een afterparty met swingende band. Kaarten a` € 17,50 (inclusief garderobe en drankje tijdens de pauze) zijn te bestellen via www.beekstalent.nl. Op de website www.beekstalent.nl kunt u alle informatie nogmaals nalezen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Breda.

Meer berichten