Informatieavond energieneutraal wonen in Ulvenhout

Een energieneutraal Breda in 2044, dat is het doel. Maar wat betekent dit nu voor u als woningeigenaar? De Bredase Energie Coöperatie (BRES) organiseert wijkavonden om inwoners te informeren hoe zij hun woning kunnen verduurzamen. Op woensdag 21 november is er om 19.30 uur een informatieavond over energieneutraal wonen in Boerderij de Pekhoeve in Ulvenhout.

Warmtescan; zie waar je huis warmte lekt
Energiecoöperaties Anneville en BRES geven uitleg over de stappen die je kunt nemen om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Welke maatregelen kun je treffen, wat levert het op en waar begin je? Tijdens de bijeenkomst zijn er warmtescans in te zien van de woningen in Ulvenhout, die gemaakt zijn door de gemeente Breda. Op deze warmtescans is te zien waar energieverlies in je woning optreedt en waar je kunt beginnen met isoleren.

Keukentafelgesprek
Niet één woning of huishouden is hetzelfde, dus na de informatieavond praat BRES graag met je verder om je woningwensen te bespreken tijdens een gratis ‘keukentafelgesprek’. De avond start om 19.30 uur in Boerderij de Pekhoeve aan de Dorpsstraat 92 in Ulvenhout en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Aanmelden kan via http://bit.ly/InfoavondUlvenhout.

Bezoek de Greenhopper
Kunt u niet naar de informatieavond komen en heeft u wel vragen, breng dan een bezoek aan de Greenhopper. De Greenhopper is de duurzame, mobiele, pop-up store van Breda. Vanaf 14 november staat de Greenhopper bij Boerderij de Pekhoeve in Ulvenhout. Hierin kunt u verschillende isolatie- en inrichtingsmaatregelen bekijken en allerlei apparaten zien om uw woning te verduurzamen en energiezuinig te maken. Tijdens de informatieavond op 21 november is de Greenhopper ook geopend. Voor overige openingstijden kunt u terecht op de website van Groenplein: www.groenpleinbreda.com/greenhopper.

Meer berichten