Sinterklaas bezoekt 21 november Breepark

Woensdagmiddag 21 november komt Sinterklaas naar Breepark! In samenwerking met het Sinterklaas Comité Breda slaat de evenementenlocatie de handen ineen met Kinepolis, Decathlon, Happy Italy, Vier Hoog Breda, restaurant Vandaag en McDonald's om Sinterklaas te verwelkomen in Breepark. Aan de hand van een middagvullend programma brengt de Sint met zijn Pieten een bezoek aan de verschillende locaties in Breepark.

Tijdens de intocht van Sinterklaas in Breda op zaterdag 17 november worden er kleurplaten uitgedeeld. Kinderen kunnen deze kleurplaat inkleuren, en voor 20 november inleveren bij Kinepolis, Decathlon, Happy Italy, Vier Hoog Breda, restaurant Vandaag of McDonald's in Breepark. Deelnemers maken onder meer kans op een uur gratis bowlen bij Vier Hoog, vrijkaartjes voor een film naar keuze bij Kinepolis of een kinderrugzak met Happy Meal-bon van McDonald's. De prijswinnaars worden 21 november tijdens de prijsuitreiking in de foyer van Breepark bekendgemaakt. Kinderen maken enkel kans op een prijs als zij aanwezig zijn tijdens het evenement in Breepark.

Sinterklaas bezoekt op 21 november de volgende locaties in Breepark:

Van 14:00 tot 14:30 uur Vier Hoog Breda;

Van 14:30 tot 15:00 uur Decathlon Breda;

Van 15:00 tot 15:30 uur Kinepolis Breda;

Van 15:30 tot 16:00 uur de foyer van Breepark voor de prijsuitreiking van de kleurplaatactie;

Van 16:00 tot 16:30 uur McDonald's Breepark;

Van 16:30 tot 17:00 uur Happy Italy Breda;

Van 17:00 tot 17:30 uur restaurant Vandaag.

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle leeftijden en meer informatie en actievoorwaarden vind je op: https://breepark.nl/sinterklaas. Bekijk ook het Facebookevenement: https://goo.gl/HT7uRb.

Meer berichten