Op zaterdag 24 november organiseert  de parochie van De Heilige Familie een kantoor- en boekenbeurs  in  het klooster Sint Frans  in het Ginneken.
Op zaterdag 24 november organiseert de parochie van De Heilige Familie een kantoor- en boekenbeurs in het klooster Sint Frans in het Ginneken. (Foto: Henk Bakker )

Zaterdag 24 november kantoor- en boekenbeurs in klooster St. Frans

De parochie van de Heilige Familie organiseert op zaterdag 24 november een kantoor- en boekenbeurs. Deze wordt van 10.00 uur tot 16.00 uur gehouden in het Klooster St. Frans Ginnekenweg 335 pal naast de St. Laurentiuskerk.

Volop keuze

Naast allerlei kantoorartikelen kan de bezoeker volop keuze maken uit een rijke collectie boeken. Zo zijn er diverse soorten bijbels, theologisch- en filosofische boeken en ook allerlei kunstboeken en toeristische boeken te bewonderen. Voor slechts 1 euro gaan deze van hand tot hand. De opbrengst van deze beurs gaat naar de parochiekernen Bavel, Ulvenhout en Breda die samen de parochie van de Heilige familie vormen.

Verhuizing

De artikelen die ten toon worden gesteld, bleven over na de verhuizing van het centraal secretariaat in Boeimeer naar het nieuwe parochiecentrum in het Ginneken. Ook is de bibliotheek van de priesters van de Heilige Harten in Asten flink opgeschoond, waardoor een mooie collectie boeken vrijkwam. Wie alvast een kijkje wil nemen op deze bijzondere beurs, ga naar: www.parochieheiligefamilie.nl en bekijk het filmpje.

Meer berichten