Foto: Martin van Welzen

Lidl opent nieuwe winkel in Vlissingen

Supermarktketen Lidl opent op woensdag 21 november een nieuw filiaal in Vlissingen. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen en een ruim assortiment vers gebakken broodjes. De supermarkt is zeven dagen per week open voor al haar klanten in Vlissingen en omstreken.

Het huidige Lidl filiaal aan de Pablo Picassoplein zal op 20 november haar deuren sluiten en plaatsmaken voor een spiksplinternieuwe winkel aan de Mercuriusweg. Dit ruime filiaal voldoet aan alle hedendaagse gemakken. Zo beschikt de winkel over een compleet assortiment aan verse groente en fruit, non-food artikelen en baby assortiment. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een ruim assortiment aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Klanten kunnen betalen bij één van de acht kassa's, deze zijn voorzien van afloopbanden. Parkeren kan gratis op één van de 130 parkeerplaatsen. "We verwelkomen onze klanten graag in ons spiksplinternieuwe winkel. Samen met mijn team staan we dagelijks klaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.", aldus supermarktmanager Theo. 

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur officieel geopend. Daarnaast ontvangen de eerste honderd klanten een mooi veldboeket en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. 

Het nieuwe filiaal in Vlissingen is één van de eerste winkels van Lidl die geen sigaretten meer verkoopt. Daarnaast kenmerkt deze winkel zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is het filiaal voorzien van 100% LED-verlichting, wat een fikse besparing oplevert. Het filiaal heeft geen aardgasaansluiting, er is constante monitoring op het energieverbruik en alle medewerkers krijgen scholing om energiebewust te werken. Het afval wordt voor 100% gescheiden.

Als landelijke supermarktketen staat Lidl midden in de maatschappij en ondersteunt lokale initiatieven die bijdragen aan een gezondere en duurzamere buurt. Klanten van het nieuwe filiaal in Vlissingen kunnen een lokale activiteit of initiatief indienen via het contactformulier op www.lidl.nl/contact en kans maken op een financiële ondersteuning voor hun lokale project!

Meer berichten