Kerstconcert Bavel
Kerstconcert Bavel

15 december kerstavond in Bavel

Het traditionel Kerstconcert in de Parochiekerk van Bavel wordt dit jaar aangevuld met een buitengebeuren op het Jack van Gilsplein. Het wordt een avondvullend programma, georganiseerd door Parochiekern Bavel, Harmonie St Caecilia en deelnemende Koren, samen met Vereniging Bavel Onderneemt 't, die vooral de organisatie van het buitengebeuren voor haar rekening neemt.

Programma

Lampionnenoptocht : Kerstavond in Bavel begint met een lampionnenoptocht van 18.00 tot 19.00 uur. Verzamelen voor deze optocht op het Jack van Gilsplein vanaf 17.45 uur.

Kerstconcert: Het concert in de kerk vangt aaa om 19.30 uur. Deelnemers zijn het Opleidingsorkest van de Bavelse Harmonie St Caecilia o.l.v. Jan van den Brandt, Kinderkoor Kikoba o.l.v. Anniek Pollkläsener en Jongerenzanggroep Pop-Up! o.l.v. Nina Eilerts. Michiel Geerts begeleidt beide genoemde koren.Ook het popkoor B-Vocals o.l.v.Michiel Geerts met begeleiding van Rincke de Bont is van de partij. Uiteraard is er samenzang en na de grande finale kunnen de bezoekers zich naar het feestelijk aangeklede Jack van Gilsplein begeven, muzikaal begeleid door leden van het Saxofoonkwartet MS Reed.

Buitengebeuren: Op het plein dat door Vereniging Bavel Onderneemt 't gedeeltelijk is overdekt middels een grote tent wacht een heerlijke warme drank, aangeboden door de Vereniging. Verder is er bij het gezellig samenzijn natuurlijk veel muziek en zal de kerstborrel beslist iedereen smaken. Het einde van dit kerst-evenement is gepland op 23.00 uur

Meer berichten