Een speciale gast op het KerstSTEKtakel is de Rainforest Family, die zich inzet voor de Shuar-stam in het Ecuadoraanse deel van de Amazone.
Een speciale gast op het KerstSTEKtakel is de Rainforest Family, die zich inzet voor de Shuar-stam in het Ecuadoraanse deel van de Amazone. (Foto: )

8 december is er op STEK een 'andere' kerstmarkt!

BREDA - ,,Zie jij jezelf al zitten? Een coftail van The Beanery in de hand, overal lichtjes en vuurkorven, en muziek. Kids zitten op de stoomtrein, met geschminkte gezichten en een grote glimlach van de marshmallows. Jij hebt net verrassend leuke vondsten gedaan voor de kerst bij een van de 30 (!) kraampjes. Je twijfelt nog of je ook mee doet met de foute kerstkaraoke… Je neemt nog 'n slok van je nieuwe drankje, een heerlijk biertje van STEK-brouwer Frontaal. Natuurlijk ga je voor zo'n heerlijke kerstsong! Of toch liever je kegelkwaliteiten testen op de kegelbaan van Johan? De kids willen nog wel even kerstballen versieren bij het Bloemenlab van Debbie, 'n nieuwe STEK-creatieveling die voor 't eerst haar deuren opent! En daarna door naar Matti in de 'Loods Om Oud Yzer'. Bij hem kunnen ze MDF-figuren snijden en versieren. Honger? Op STEK is er altijd genoeg te smikkelen! Bij de Foodgeruilla, Dokter Worst en Soeperman. En ontmoet tot slot ook nog de Rainforest Family. Dit is dus ongeveer ons KerstSTEKtakel 2018. Een kerstmarkt, maar dan op zijn STEK's: groen en duurzaam, lekker eigenzinnig en creatief. We zijn er van 15.00 tot 20.00 uur. Kom je ook?'', nodigen STEK'ers je uit.

Meer berichten