logo Alpe d'HuZes
logo Alpe d'HuZes

Spinningmarathon bij Arendse Health Club voor Alpe d'HuZes

Op zaterdag 15 december 2018 kun je tussen 9 en 16.30u bij 5 vestigingen van Arendse Health Club spinnen voor het goede doel. Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan team Kleine stapjes dat in de eerste week van juni de Alpe d’Huez op wandelt om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Team “Kleine stapjes” bestaat uit 9 leden: Theo van Velthuijsen, Kitty van Velthuijsen, Yannick Suter, Remy van Velthuijsen, Lars Suter, Ralph Suter, Melissa Aarts, Miranda Remeijsen en Shirley Graumans. Nadat zij als gezin in 2016 met de diagnose kanker werden geconfronteerd hebben ze samen de schouders onder de strijd van Theo gezet en elkaar gesterkt wanneer dat nodig was. In 2018 hebben ze voor het eerste deelgenomen aan Alpe d’Huzes en daarmee een mooi bedrag opgehaald voor kankeronderzoek. In 2019 gaan ze opnieuw de berg op en ze hopen dat je ze daarbij wilt steunen.

Iedereen is welkom op 15 december bij Arendse in één van de vestigingen in Breda, Tilburg, Oosterhout, Raamsdonksveer en Dongen. Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen, is het raadzaam je van tevoren in te schrijven. Er wordt gefietst in twee blokken van drie uur onder leiding van een professionele, enthousiaste instructeur. Je kunt in je eentje drie uur fietsen maar je kunt ook met een team elkaar aflossen. Per blok van drie uur wordt er een gratis lunch aangeboden door Arendse. Breng je een supporter mee of ben je met meer deelnemers? Voor een klein bedrag kunnen zij ook mee lunchen.

Intekenen kan via de intekenlijst aan de balie bij Arendse of via e-mail op info@teamkleinestapjes.nl

Kun je op 15 december niet maar wil je wel graag een steentje bijdragen? Geef team Kleine stapjes dan een ‘duwtje in de rug’; dat kan via https://teamkleinestapjes.nl.

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel dat uiteindelijk niemand meer doodgaat aan kanker. Fietsers, lopers en wandelaars van Alpe d’HuZes hebben in de tien jaar dat de actie nu bestaat, in totaal een bedrag van ruim 152 miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF Fonds.

Al het geld dat deelnemers ophalen gaat rechtstreeks naar het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds wordt door KWF besteed aan drie thema’s: ‘Nieuwe ontwikkelingen’ (het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeksideëen), ‘Ambitie’ (een geldprijs voor jonge ambitieuze kankeronderzoekers) en ‘Hermannetjes’ (onderzoek dat een zetje kan gebruiken zodat de patiënt sneller resultaat ervaart).

Meer weten?

Wil je meer weten over Alpe d’Huzes 2019? Kijk op www.opgevenisgeenoptie.nl

Meer berichten