Foto: Robert Aarts & Ro van den Borg / CGI-3D Speelhuys: Lourens Smak

Magische 5e editie van de Belcrum Wintermarkt

Magie en verwondering tijdens de 5e Belcrum Wintermarkt op de Speelhuislaan in Breda. Kinderen zittend op dikke kussens luisteren ademloos naar de verhalenverteller, vreemde typetjes lopen je tegemoet en zag jij dat ook .. staat daar nu een tovenaar achter die boom?

Op de sfeervolle verlichte Speelhuislaan is op 15 en 16 december van alles te zien en beleven. Creatieve workshops voor kinderen, livemuziek door leuke bandjes en stoere straatmuzikanten en optredens van betoverende jongleurs.
Je ziet fantasievolle stillevens of maakt een rit met een heuse stoomtrein.

Op het middenpad staan ruim 40 kraampjes waarachter verkopers uit Breda en omstreken hun bijzondere waar verkopen. Na van alles gezien en gehoord te hebben ga je lekker rond het vuur zitten om warm worden of een broodje te bakken, bezoek je het prachtige ‘winterrestaurant’ of het gezellige terras om je te goed te doen aan allerlei lekkere hapjes en drankjes.

Zaterdag 15 december is iedereen welkom van 12.00 tot 23.00 uur (de kraampjes en kinderactiviteiten sluiten om 18.00 uur) en op zondag 16 december is de Belcrum Wintermarkt geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

www.belcrumwintermarkt.com

FB: Belcrum Wintermarkt


 

Meer berichten