Dit jaar kun je bij de Coca-Cola kersttruck meezingen met een nieuwe versie van de kersthit 'Holidays are coming'. In Breda kan dat op vrijdag 7 december op Breepark. FOTO: MADELEINE BOLLE PHOTOGRAPHY
Dit jaar kun je bij de Coca-Cola kersttruck meezingen met een nieuwe versie van de kersthit 'Holidays are coming'. In Breda kan dat op vrijdag 7 december op Breepark. FOTO: MADELEINE BOLLE PHOTOGRAPHY (Foto: MADELEINE BOLLE PHOTOGRAPHY)

Coca-Cola kersttruck staat op 7 december op Breepark

BREDA - Voor veel kerstliefhebbers start de kerst pas écht als de Coca-Cola kersttruck is gesignaleerd. Op de televisie, in de commercial, of in levende lijve, want deze kersttruck rijdt ook écht rond. De kersttruck van Coca-Cola is één van de iconen voor kerst en vanaf nu rijdt hij weer door het land. De kerstman, zijn kerstelfjes én de kersttruck brengen ook een bezoek aan Breda, op vrijdag 7 december. De kersttruck staat dan vanaf 's middags drie uur tot 's avonds elf uur bij Kinepolis op Breepark. Coca-Cola wil mensen samenbrengen tijdens de feestdagen, en hoe kun je dat nu beter doen dan door de gedeelde liefde voor muziek? Dit jaar brengt Coca-Cola voor het eerst een nieuwe versie uit van 't iconische kerstnummer 'Holidays are coming', dat je uit volle borst kunt meezingen bij de kersttruck. Dit jaar is de kersttruck open aan een zijkant en kun je dus een kijkje nemen in de woonkamer van de kerstman. En natuurlijk kun je op de foto met de kerstman en kerstelfjes. Geen tijd om de Coca-Cola kersttruck te bezoeken? Geen probleem. Je kunt ook online meedoen met de sing-a-long. Tag @cocacola_nl op Instagram in jouw versie en wie weet verschijnt hij dan in de Coca-Cola sing-a-long op Instagram! De leukste inzendingen maken kans deel uit te maken van de All You Need is Love Kerstspecial op kerstavond 24 december op RTL4.

Meer berichten