De acteurs Mischa (links) en Werner als respectievelijk de zoon en zijn vader Henri, de vechtkampioen, tijdens een repetitie.
De acteurs Mischa (links) en Werner als respectievelijk de zoon en zijn vader Henri, de vechtkampioen, tijdens een repetitie. (Foto: Reinier de Vlaam)

Theaterwerkplaats Tiuri speelt 'Henri'

Op vrijdag 14 december om 20.00 uur en op zaterdag 15 december om 14.30 en 20.00 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de voorstelling 'Henri' in Podium Bloos in Breda.

'Henri' is een familie epos over vechtkampioen Henri en zijn zoon Huub, die weigert een waardig opvolger te zijn. Terwijl Henri’s machtige positie onder vuur ligt en hij ten strijde trekt tegen gevreesde tegenstanders gaat Huub los op feestjes met foute vrienden. Niets wijst erop dat Henri ooit trots zal kunnen zijn op zijn zoon.

Het is een spannend coming of age verhaal in een kleurrijke en beeldende voorstelling naar Henri IV en V van Shakespeare.De regie is in handen van Simone de Kuyper.

Kaarten
Kaarten zijn te koop via de website van Podium Bloos en aan de kassa. De entree is € 10,-. We-are-public-leden zijn ook van harte welkom op vertoon van de we-are-public-pas.

Theaterwerkplaats Tiuri
Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaatsen leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

Acteurs
In deze voorstelling spelen: Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Iris Beglinger, Helena Driessen, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Ousama El Marajie, Mitchell van Neer, Richard Nooijen, Evelien Snoeren, Jaron van de Watering en Amber Weterings.

Meer berichten